Etsimme vakituiseen työsuhteeseen henkilöä, joka toivottaa jokaisen ihmisen tervetulleeksi meille ja huolehtii hänen viihtymisestään FM-Haus Oy:n ympäristössä.

Työtehtäviisi kuuluu mm. toivottaa vieraamme tervetulleeksi meille sekä vastata vaihteemme puheluihin, työpisteesi sijaitseekin vastaanottotiloissamme. Vastaat myös FM-Hausin sisäisestä viestinnästä sekä omien tapahtumiemme järjestämisestä. Vahvuuksiesi mukaan saat myös hoitaaksesi ulkoista viestintäämme sekä markkinointia. Toimit myös myynnin tukena.

Tekijänä olet omatoiminen ja sosiaalinen tiimipelaaja, joka tulee hyvin toimeen muiden kanssa. Sinua ei haittaa, vaikka useampi pallo on ilmassa samanaikaisesti ja ylivertainen asiakaskokemus on sydämen asiasi. Käytät sujuvasti nykyaikaisia työskentelymenetelmiä sekä sosiaalista mediaa. Valokuvien käsittelykin on sinulle tuttua juttua. Tehtävässä tarvitset suomen- ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Koulutustausta kaupalliselta alalta ja ymmärrys rakennusalalta katsotaan eduksi, mutta koulutusta ja kokemusta tärkeämpänä pidämme asennetta ja kykyä pitää useat langat käsissäsi.

Riippuen vahvuuksistasi ja osaamisestasi pääset kehittymään ja kasvamaan yrityksen mukana ja vaikuttamaan tehtävänkuvaasi.

Yksi Suomen parhaista työpaikoista odottaa sinua, joten hae heti tai viimeistään 22.3.2020 mennessä nettisivuiltamme. https://fm-haus.fi/yritys/rekry/

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtajamme Maria Jokinen, 050 342 4902.

FM-Haus Oy voimakkaassa kasvussa oleva, teollisen puurakentamisen edelläkävijäyritys. Meille tärkeää on henkilöstön tyytyväisyys, mistä vakuutena olemmekin tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Haluamme, että työmme on merkityksellistä ja työntekijämme voivat tuntea ylpeyttä työskentelystään meillä sekä yhdessä saavutetuista tuloksista. Liikevaihtomme on tällä hetkellä yli kymmenen miljoonaa euroa ja työllistämme jo yli 80 tilamestaria. Päätoimipisteemme sijaitsee Jokioisilla ja meillä on toimisto myös Helsingissä.