Tavoitteena Suomen paras työpaikka

FM-HAUS OY:LLE GREAT PLACE TO WORK -SERTIFIOINTI

 

Jokioislaiselle tilaratkaisuja tarjoavalle FM-Haus Oy:lle on myönnetty Great Place To Work -sertifiointi. Tunnustus on osoitus siitä, että vähintään seitsemän kymmenestä työntekijästä kokee työskentelevänsä hyvässä työpaikassa.

– Great Place To Work -kyselyyn osallistui 100 prosenttia työntekijöistämme. Jo pelkästään se on osoitus työntekijöiden sitoutuneisuudesta. Tunnustus merkitsee paljon yrityksellemme, mutta se on tärkeä minulle myös henkilökohtaisesti, FM-Haus Oy:n toimitusjohtaja Juhani Sjöman kertoo.

Viimeiset viisi vuotta ovat olleet FM-Hausilla isojen muutosten aikaa. Elementtihallien rakentajana tunnetuksi tullut yritys on ottanut kärjeksi moduulirakentamisen. FM-Haus tarjoaa ratkaisuja tulevaisuuden muuttuviin tilatarpeisiin.

– Olemme uudistaneet jollain tasolla lähes kaikki yrityksemme toiminnot. Tämä sertifiointi on osoitus siitä, että olemme tehneet asioita oikein. Haluamme olla hyvä työnantaja, mutta palvella myös asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Paras laatu syntyy, kun kaikki työntekijät puhaltavat yhteen hiileen.

 

Työntekijätyytyväisyys huipussaan

FM-Hausilla työ parempien työpaikkojen puolesta aloitettiin jo ennen, kuin yrityksessä oltiin tietoisia Great Place To Work -sertifioinnin olemassa olosta. Yritys sai tunnustuksen ensimmäisellä yrittämällä.

– Uskon, että hyvä ja kannustava työilmapiiri on merkittävä osa yrityksen menestystä. Olemme tehneet vuosikausia töitä sen eteen, että voimme olla työntekijöidemme arvoinen työnantaja, Sjöman sanoo.

Yritys juhlisti sertifikaatin saamista järjestämällä koko henkilökunnalle yhteisen pitsajuhlan.

– Saamme kesäloman jälkeen tarkemmat raportit ja tulokset kyselystä ja lähdemme parantamaan niissä esiin nousseita kehityskohteita. Seuraava tavoitteemme on olla kolmen vuoden päästä Suomen paras työpaikka.

Lisätiedot: FM-Haus Oy:n toimitusjohtaja Juhani Sjöman, puhelin 050 336 9114

Kuvamateriaalipyynnöt: henna.sjoman@fm-haus.fi

www.fm-haus.fi

www.facebook.com/fmhausoy

https://www.linkedin.com/company/fm-haus-oy

 

Valmista tilaa. Puusta. Hetkessä

Me FM-Hausilla teemme valmista tilaa, jotta sinä voit toimia, tuottaa ja palvella sujuvasti. Tarjoamme tilaa, joka valmistuu hetkessä ja laajenee, muuttuu ja siirtyy tarpeen mukaan.

Me teemme tilaa, joka on rakennettu puusta ja joka on taloudellisesti ja ympäristön näkökulmasta aidosti kestävä ratkaisu. Rakennamme puusta, koska se on paras ja kestävin tapa tehdä viihtyisiä, terveellisiä ja hengittäviä tiloja nopeasti.