Sanotaan, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Haluamme olla tilasuunnittelun ja rakentamisen edelläkävijä ja haemme nyt joukkoomme tilamestaria, joka auttaa meitä pääsemään tavoitteeseemme.

Suunnittelijoidemme tiimi kaipaa nyt vetäjää, jolla on vähintään vuoden kokemus puurakenteiden suunnittelusta. Koska ohjaat työssäsi muita suunnittelijoita ja rakentajia, sinun tulee myös ymmärtää, millainen puurakenne on käyttäjälleen turvallinen. Olet myös motivoitunut luomaan uudenlaista tapaa toimia, eikä innovointikaan ole vierasta.

Tiiminvetäjän tehtävässä on tärkeää, että tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, etkä pelkää tarttua puhelimeen. Olet mielelläsi yhteydessä tilaajiin, rakennuttajiin sekä muihin ulkopuolisiin tahoihin ja vastaat heidän kysymyksiinsä sujuvasti. Tai ainakin selvität vastaukset reippaalla otteella.

Käytössämme on ekotyön -malli, jossa tilamestarimme voivat määritellä itselleen parhaimman tavan työskennellä ekologisesti sekä resurssiviisaasti. Päätoimipisteemme sijaitsee Jokioisilla ja toimisto löytyy myös Helsingissä. Suunnittelun kymppinä teet tiivistä yhteistyötä hallimestarimme sekä muiden tuotannon työntekijöidemme kanssa, joten säännöllinen läsnäolo Jokioisilla on tärkeä osa kokonaisuutta. Työ on liikkuvaista, joten omasta autosta on etua.

Yksi Suomen parhaista työpaikoista odottaa sinua, joten hae heti tai viimeistään 15.3.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelijamme Aleksi Jalo, puh. 044 354 0621.

https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/fm-haus-suunnittelutiimin-vetaja-helsinki-sdsuu-11974715