Tiedote
12.4.2021

Rakennusmestari Juha Leppälä, on valittu vahvistamaan tilamestarijoukkuetta vastaavana työnjohtajana. Leppälä aloitti työnsä FM-Hausin toimistolla 12.4. Leppälän vastuualueeseen kuuluvat projektien työmaapäällikön ja vastaavan mestarin tehtävät.

Leppälän ensimmäinen kohde tulee olemaan Pikku-Finlandian väistötilat, jotka valmistuvat 2021 loppuun mennessä. Monipuolinen ja vaativa kohde tarvitsi osaavan ja alalta monipuolista kokemusta saaneen vastaavan työnjohtajan, johon Leppälä sopii osaamisen ja kokemuksensa pohjalta hyvin.

”Kiinnostuin moduulirakentamisesta noin kaksi vuotta sitten. FM-Haussilla on hyvä porukka ja lisäksi Pikku-Finlandia on kohde, joka kiinnosti.” kommentoi Leppälä.

Lisätiedot:
Juha Leppälä, p. 044 333 2564
Kuvamateriaalipyynnöt: kalle.lahtinen@fm-haus.fi

 

www.fm-haus.fi
www.facebook.com/fmhausoy
https://www.linkedin.com/company/fm-haus-oy

Valmista tilaa. Puusta. Hetkessä. Yhdessä.

Me teemme valmista tilaa, jotta sinä voit toimia, tuottaa ja palvella sujuvasti. Ymmärrämme modernin yhteiskunnan haasteita ja hektisyyttä. Siksi me tarjoamme tilaa, joka valmistuu hetkessä ja laajenee, muuttuu ja siirtyy tarpeen mukaan. Me tarjoamme tilaa, joka voi olla tänään terveysasema ja huomenna kauppa.

Me ymmärrämme, että meillä on vain yksi maapallo ja meidän kaikkien on pidettävä siitä huolta. Sen vuoksi haluamme olla mukana ratkaisemassa tulevaisuuden rakentamiseen liittyviä haasteita ja luomassa parempaa huomista tuleville sukupolville. Siksi me teemme tilaa, joka on rakennettu puusta ja joka on taloudellisesti ja ympäristön näkökulmasta aidosti kestävä ratkaisu. Me rakennamme puusta, koska se on paras ja kestävin tapa tehdä viihtyisiä, terveellisiä ja hengittäviä tiloja nopeasti.