“Mestarihalli taipuu moneen.”

Mestarihalli tarjoaa muunneltavaa lisätilaa nopeasti

Tarvitsetko väliaikaista tai pysyvää lisätilaa esimerkiksi hallin tai varaston muodossa? Lisätilan hankkiminen on nopeaa ja kannattavaa suositulla Mestarihallilla.
Kysy lisää tai pyydä suoraan tarjous!

 

”Tiukasta aikataulusta huolimatta Mestarimoduuleista valmistettu väistötila kohosi ajallaan. – Länsi-Pohjan Sairaanhoitopiiri”

 

”Rakennusten muokattavuus on tätä päivää. Mestarimoduuleja on helppo siirtää ja laajentaa – mutta myös pienentää. – Suomenojan McDonald’s Espoo”

 

”Uusi rakennus on tiloiltaan suurempi ja nykyaikaisempi kuin vanhat tilat olivat. Rakennuksen lyhyt asennusaika vauhditti sataman uudistustöiden nopeaa etenemistä. – Naantalin Vierasvenesatama Oy”

Yrityksille

Mestarihallia käytetään paljon esimerkiksi teollisuushallina tai varastorakennuksena. Se sopii erinomaisesti myös väliaikaiseen käyttöön vaikka työmaalla. Mestarihallista saat näppärästi tauko- tai toimistotilan ja voit siirtää ja muokata sitä käyttötarpeen ja tilanteen mukaan. Teet pitkäaikaisen ja kustannustehokkaan valinnan.

 

Yksityis- ja yhteisökäyttöön

Mestarihalli tarjoaa ihanteellista lisätilaa esimerkiksi työkaluille, harrastuskäyttöön tai muulle omaisuudelle, jonka haluat säilyttää laadukkaissa tiloissa. Sinun ei tarvitse rakennuttaa kiinteää ja usein kallista kohdetta lisätilaa tarvitessasi, vaan voit hyödyntää nopeasti käyttöönotettava, siirreltävän ja muunneltavan Mestarihallin, jonka käyttötavat ovat lähes rajattomat.

 

”Varastoi mukavasti polkupyörät, autot ja työkalut, tai ota käyttöön harrastus-, tauko- tai väliaikatilaksi sopiva Mestarihalli!”

Mikä Mestarihalli?

1. Kotimaisista puuelementeistä valmistettava rakennus.
2. Hallin koko, muoto ja ulkonäkö ovat räätälöitävissä toiveidesi mukaan.
3. Sopii kaikenlaiseen kylmään tai lämpimään käyttöön: helposti muunneltava ja siirreltävä tila.
4. Valmistus, toimitus ja loppuasennus ammattilaisten toimesta – ota halli heti käyttöön!

Mestarihallin rakentaminen ja käyttöönotto

Perinteisen hallin rakentaminen tai varaston rakentaminen on usein työlästä ja hidasta puuhaa. Mestarihallin kanssa näin ei ole. Rakennamme Mestarihallisi moduulit kuivissa sisätiloissamme Jokioisen tehtaalla ja asennamme valmiin hallin toivomaasi osoitteeseen. Teemme paikan päällä kaikki asennustyöt puolestasi, jolloin pääset ottamaan tilan heti käyttöösi.

Mestarihalli on kotimaista laatutyötä, jonka ulkonäköä ei usein uskoisi hallirakennukseksi. Halutessasi voit toivoa Mestarihalliin haluamasi ikkunat, pintaverhoilut ja muut ratkaisut, joilla teet rakennuksesta juuri itsesi näköisen ja viihtyisän tilan.

Myös käyttöönoton jälkeen tilan ja ulkonäön muuttaminen on sinulle helppoa. Mestarihallin siirtäminen kokonaan toiseen sijaintiin onnistuu sekin vaivattomasti ja turvallisesti.

Mestarihalli joka tarpeeseen
Olipa tilantarpeesi pieni tai suuri, saat meiltä tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Olemme erikoistuneet kustannustehokkaiden tilojen suunnitteluun ja toteuttamiseen teollisuuden, varastoinnin, kaupan sekä muun muassa maatalouden käyttöön. Myös yksityiset henkilöt, taloyhtiöt ja harrastusseurat hyötyvät monikäyttöisestä tilasta.

Voit tilata meiltä joko kylmän tai lämpimän halli- tai tuotantotilan. Räätälöimme hallisi koon, muodon, eristyksen, ulkonäön ja pintaverhoilumateriaalit joustavasti toiveidesi mukaan. Toimituspakettimme sisältää rakennuksesi rungon, kattoristikot, vesikatteen ja ulkoverhouksen. Sopimuksen mukaan saat halliisi samalla myös lämmöneristeet, ikkunat ja ovet.

Ratkaise tilantarpeesi fiksusti
Tilaamalla meiltä kannamme puolesta vastuun hallin koko suunnittelu- ja tuotantoketjusta. Näin voit olla varma, että tila on kestävästi ja turvallisesti rakennettu. Rakentamisen lisäksi toimitamme tarvittaessa hallin kaikki lupadokumentit ja arkkitehtisuunnitelmat käyttöösi.

Suojaamme sisätiloissamme valmistetut elementit sateelta ja tuiskulta myös pystytyksen aikana. Näin varmistamme rakennuksesi hyvän kosteudenhallinnan läpi koko tuotantoketjun.

Lopullinen tila toimitetaan aina asennettuna. Näin tilan valmistamisesta ja loppuasennuksista vastaavat aina alan ammattilaiset ja pääset itse kaikkein helpoimmalla.

Sinun ei tarvitse välttämättä tietää alkuun mitään; teemme mielellämme sinulle ensiehdotuksen alustavien tietojen ja toiveidesi perusteella!

Mestarihalli on täysin siirrettävä rakennus

Kun olet saanut tilan käyttöösi, voi halutessasi tehdä siihen muutoksia aina käyttötarpeen muuttuessa. Tilaa on mahdollista laajentaa, muokata tai siirtää joustavasti tarpeen vaatiessa. Mestarihalli on suunniteltu modernisti muunneltavaksi tilaksi, jolloin sen käyttöikä on mahdollisimman pitkä.

Käytännössä voit muuttaa harrastustilan toimistotilaksi tai esimerkiksi siirtää varaston tai hallin aina uudelle työmaalle, ilman valtavia ponnisteluja tai lisäinvestointeja. Mikäli päätät myydä hallin, voi seuraava ostaja muokata siitä näppärästi juuri omiin tarpeisiinsa sopivan tilan ja tehdä haluamiaan muutoksia rakennuksen ilmeeseen. Muunneltavuutensa ansioista Mestarihalli istuu luontevasti lähes kaikkiin sijainteihin ja käyttötarkoituksiin.

Tehokas, mutta ei tylsä
Suunnittelemme ja toteutamme jokaisen Mestarihallin yksilöllisesti toiveidesi perusteella. Miltä sinun Mestarihallisi voisi näyttää? Onko siinä pelti- vai puuverhoilu? Vai ehkä näyttävä kivipinnan rappaus ja isot päätyikkunat?
Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinun toiveidesi mukainen tila. Tehokas ja läheltä tuleva tuotantomme on useimmille yksi kustannustehokkaimmista vaihtoehdoista. Näin yhdistät räätälöityvyyden sekä ihanteellisen hinta-laatusuhteen.

Suositun Mestarihallin saat vain meiltä FM-Hausilta!

Ota yhteyttä!

Katso kuvia kohteistamme>>

Avainasiakaspäällikkö Tenho Räisänen
Erge Reinvald

Avainasiakaspäällikkö
puh. +358 44 752 5478
erge.reinvald@fm-haus.fi

Avainasiakaspäällikkö Tenho Räisänen
Erge Reinvald

Avainasiakaspäällikkö
puh. +358 44 752 5478
erge.reinvald@fm-haus.fi

“Halli, joka sopii juuri sinulle.”

Moduulien lisäksi rakennamme puusta Mestarihalleja.
Voit ottaa meihin yhteyttä moduulien ja hallien osalta
myynti@fm-haus.fi tai puh. (+358) 3 424 9100