Tiedote
26.3.2021

Rakennusinsinööri Miikka Mutkala, 28, on valittu vahvistamaan tilamestarijoukkuetta. Mutkala aloitti työnsä FM-Hausin toimistolla 8.3. Mutkalan vastuualueeseen kuuluvat työmaainsinöörin tehtävät.

Työmaainsinööri hoitaa työmaan hallintoon liittyviä tehtäviä, kuten työaikaista suunnittelun ohjaamista, aikataulujen laatimista ja toteutuksien seuraamista, ympäristö- ja laatujärjestelmien toteutumista ja hankintojen valmistelua.

Mutkala on toiminut alan monipuolisissa tehtävissä usean vuoden ajan.

”Rakennusala on murroksessa ja vaikka olenkin aikaisemmin ollut puurakentamisen parissa, niin FM-Hausin muuntojoustavat moduulit mahdollistavat rakentamisen aivan uudella tavalla” kommentoi Mutkala.

Lisätiedot:
Miikka Mutkala, p. 043 824 0265
Kuvamateriaalipyynnöt: kalle.lahtinen@fm-haus.fi

 

 

www.fm-haus.fi
www.facebook.com/fmhausoy
https://www.linkedin.com/company/fm-haus-oy

Valmista tilaa. Puusta. Hetkessä. Yhdessä.

Me teemme valmista tilaa, jotta sinä voit toimia, tuottaa ja palvella sujuvasti. Ymmärrämme modernin yhteiskunnan haasteita ja hektisyyttä. Siksi me tarjoamme tilaa, joka valmistuu hetkessä ja laajenee, muuttuu ja siirtyy tarpeen mukaan. Me tarjoamme tilaa, joka voi olla tänään terveysasema ja huomenna kauppa.

Me ymmärrämme, että meillä on vain yksi maapallo ja meidän kaikkien on pidettävä siitä huolta. Sen vuoksi haluamme olla mukana ratkaisemassa tulevaisuuden rakentamiseen liittyviä haasteita ja luomassa parempaa huomista tuleville sukupolville. Siksi me teemme tilaa, joka on rakennettu puusta ja joka on taloudellisesti ja ympäristön näkökulmasta aidosti kestävä ratkaisu. Me rakennamme puusta, koska se on paras ja kestävin tapa tehdä viihtyisiä, terveellisiä ja hengittäviä tiloja nopeasti.