“Rakennamme
terveitä, ekologisia
ja turvallisia päiväkoteja”

Päiväkodin rakentaminen

 

Kestävä päiväkoti kotimaisesta puusta vain muutamassa kuukaudessa! Rakennuta kanssamme kustannustehokas ja ekologinen päiväkoti puisista laatuelementeistä ja moduuliratkaisuista. Tehdään yhdessä päiväkoti, johon lapsien ja henkilökunnan on mielekästä tulla joka päivä paikalle. Hyppää tästä heti yhteydenottoon ja kysy lisää.

 
FM Hausin päiväkotirakentaminen – hyödyt sinulle:

– Pääsette ottamaan uuden tilat käyttöön nopeasti.
– Luonnonmukainen materiaali varmistaa tilojen terveellisyyden ja hyvän sisäilman.
– Osallistut kanssamme valtakunnalliseen hiilineutraaliustavoitteeseen.
– Saat juuri omiin tarpeisiinne sopivat muunneltavat tilat.
– Tuet suomalaista työtä, tuotantoa ja metsänomistajia.
– Vältät perinteisen rakennuttamisen riskit.

Asiakkaamme kertoo: Sisäilmaongelmainen päiväkoti vaihtui nopeasti terveelliseen moduulirakennukseen

 

Nousiaisen kunnan päiväkodissa oli pikainen tarve uudelle päiväkotirakennukselle. Puinen moduuliratkaisumme osoittautui kaikkein fiksuimmaksi ratkaisuksi. Katso koko referenssi päiväkotirakentamisesta >>

 

Päiväkodin rakentaminen –
mitä kannattaa huomioida

 

Päiväkodin rakentaminen lähtee usein lisätilan tarpeesta tai vanhojen tilojen ongelmista. Päiväkodissa saatetaan havahtua sisäilmaongelmiin tai liian suuriin saneeraustarpeisiin, joita ei ole enää kannattava tehdä. Tai voi olla, että remontoinnin ajaksi tarvitaan väliaikaista tilaa. Puurakenteiset moduuliratkaisumme sopivat erinomaisesti sekä nopeaan väliaikaiseen tarpeeseen että pysyviksi ratkaisuiksi.

Valmistumisaikataulu
Päiväkoti suunnitellaan tarpeidenne mukaan, minkä jälkeen tilaelementit valmistetaan Suomessa omalla tehtaallamme. Toimitamme, kokoamme ja viimeistelemme valmiit elementit tontillanne, minkä jälkeen tila on valmis käyttöönottoon. Parhaimmillaan kaikki käy vain muutamassa kuukaudessa. Puinen moduuleista toteutettu päiväkoti taipuu kaikenkokoisiin ja muotoisiin ratkaisuihin.

Laatu ja kosteudenhallinta
Valmistamme elementit puurakentamisen ammattilaistemme toimesta kuivissa sisätiloissa. Suojaamme elementit kuljetuksen aikana ja kokoamme ne ripeästi paikoilleen sovitussa aikataulussa. Puu on materiaalina hengittävä ja luonnonmukainen, jolloin kosteudenhallintariskit ovat useimpia muita rakennusmateriaaleja pienemmät.

Virikkeet, viihtyvyys ja terveellisyys
Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet useita opetuskäyttöön tarkoitettuja tiloja. Tärkeintä on varmistaa lapsille mielekäs ja motivoiva ympäristö, jossa oppimisen edellytykset ovat parhaat mahdolliset. Samalla laadunvarmistuksemme takaa, että tilojen sisäilma on puhdasta ja käyttäjien hyvinvointia tukevaa.

Tilojen muunneltavuus täyttöasteen mukaan
Päiväkotitilojen kohdalla muunneltavuus takaa riskittömän sijoituksen. Käyttötarpeen muutokset ovat jatkossa nopeita ja kustannustehokkaita, kun tiloja voidaan suurentaa, pienentää, muuttaa tai siirtää kokonaan toiseen sijaintiin, jos esimerkiksi kunnallisten päivähoitopaikkojen tarve muuttuu.

Päiväkodin rakentaminen puusta –
elementtikohde, jota ei tunnista elementeiksi

 

Parasta puurakenteisissa päiväkodeissa niiden muunneltavuuden, terveellisyyden ja kestävyyden lisäksi ovat niiden loputtomat visuaaliset mahdollisuudet. Päiväkodin rakentaminen elementeistä onnistuu niin, ettei lopullista rakennusta välttämättä tunnista perinteisin menetelmin toteutusta kohteesta.

Pintamateriaalit, värit, ikkunat, ovat ja monet muut ilmeen viimeistelevät yksityiskohdat voidaan suunnitella lapsille suunnatun opetustilannäköisiksi. Kokeneet arkkitehtimme antavat mielellään valmiita ideoita, joilla varmistat tyytyväisyyttä herättävän lopputuloksen myös päällepäin.

Puiset elementit ovat osa kestävän kehityksen tavoitteitamme ja hiilineutraaliuden edistämistä. Lue lisää Kestävästä kehityksestä täältä >>

Aloita päiväkodin rakentaminen jo tänään –
kysy näkemys kohteellesi!

 

Mikäli sinulla akuutti tarve uudelle päiväkodille tai väliaikaiselle tilalle, ota rohkeasti yhteyttä. Tarjoamme selvän näkemyksen parhaista vaihtoehdoista, minkä perusteella sinun on helppo tehdä seuraavia päätöksiä omassa projektissasi.
Tai mikäli päiväkodin rakentaminen on tulossa ajankohtaisesti vasta myöhemmin, kysy lisää. Autamme mielellämme huomiomaan tärkeimmät asiat alkuvaiheesta lähtien sekä kerromme esimerkkejä aiemmin toteuttamistamme kohteista.

Olemme rakentajan luottokumppani, kun tarvitaan turvalliset ja terveet tilat. Kun haluat edetä kanssamme päiväkotirakentamisen projektissa, olemme tehneet kaiken sinulle mahdollisimman helpoksi, selkeäksi ja läpinäkyväksi:

1. Suunnittelemme kanssasi tavoitteisiisi vastaavan päiväkodin. Voit myös toimittaa meille valmiin suunnitelman.
2. Valmistamme kohteesi moduulit kuivissa sisätiloissamme Jokioisen tehtaalla. Halutessasi voit tulla tutustumaan tiloihimme ja valmistusprosesseihimme.
3. Kuljetamme moduulit suojattuina tontillesi sovittuna ajankohtana ja huolehdimme niiden kokoamisesta.
5. Kohteesi on valmis käyttöönottoon!
6. Olemme apunasi myös jatkossa kohteesi ylläpitoon ja muunneltavuusmahdollisuuksiin liittyen.

Ota heti yhteyttä, niin saat pian lisätietoa!

Moduulien lisäksi rakennamme puusta Mestarihalleja.
Voit ottaa meihin yhteyttä moduulien ja hallien osalta
myynti@fm-haus.fi tai puh. (+358) 3 424 9100