Etsimme vakituiseen työsuhteen henkilöä, joka vastaa omista FM-Haus -projekteistaan tarjouslaskennasta kohteen luovutukseen asti.

Projektipäällikkö tuntee tuotteen elinkaaren ja työskentelee tiiviissä yhteistyössä tuotteen myynnin, suunnittelun, valmistamisen ja asentamisen tahojen kanssa. Projektipäällikkö mahdollistaa asiakas-, liiketoiminta- ja markkinatuntemuksellaan tuotteen menestyksekkään toimittamisen erilaisille asiakkaille.

Tehtävässä vaaditaan kykyä hahmottaa ja hallita laajoja kokonaisuuksia, vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta, kykyä tehdä päätöksiä nopeasti ja itsenäisesti, hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä jämäkkää asennetta ja uskallusta. Erilaisten ohjelmistojen tuntemus ja toiminnanohjausjärjestelmien käyttökokemus antavat hyvän pohjan tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen.

Päätoimipisteesi voi sijaita Jokioisilla tai Helsingissä. Käytössämme on ekotyön malli, missä työn voi tehdä ekologisesti sekä resurssiviisaasti parhaaksi katsomassasi paikassa. Säännöllinen läsnäolo Jokioisilla on suotavaa, erikseen sovittavalla tavalla. Koska projektipäällikkö on vuorovaikutuksessa useiden eri tahojen kanssa, tarvitset työssäsi ajokortin sekä mielellään oman auton.

Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta, tuotteiden ja talotekniikan tuntemusta, vankkaa kokemusta rakentamisen toimialalta, sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä, sekä elementti- tai moduulirakentamisen parista katsotaan eduksesi.

Yksi Suomen parhaista työpaikoista odottaa sinua, joten hae heti tai viimeistään 22.3.2020 mennessä nettisivuiltamme. https://fm-haus.fi/yritys/rekry/

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtajamme Maria Jokinen, 050 342 4902.

FM-Haus Oy voimakkaassa kasvussa oleva, teollisen puurakentamisen edelläkävijäyritys. Meille tärkeää on henkilöstön tyytyväisyys, mistä vakuutena olemmekin tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Haluamme, että työmme on merkityksellistä ja työntekijämme voivat tuntea ylpeyttä työskentelystään meillä sekä yhdessä saavutetuista tuloksista. Liikevaihtomme on tällä hetkellä yli kymmenen miljoonaa euroa ja työllistämme jo yli 80 tilamestaria. Päätoimipisteemme sijaitsee Jokioisilla ja meillä on toimisto myös Helsingissä.