Ratkaisut

Tila, joka palvelee aidosti

 

Me teemme valmista tilaa, jotta sinä voit toimia, tuottaa ja palvella sujuvasti. Ymmärrämme modernin yhteiskunnan haasteita ja hektisyyttä. Siksi me tarjoamme tilaa, joka valmistuu hetkessä ja laajenee, muuttuu ja siirtyy tarpeen mukaan. Me tarjoamme tilaa, joka voi olla tänään terveysasema ja huomenna kauppa.

Mestarimoduuli mullistaa rakentamisen

 

Moduuleista rakentaminen on oikea ratkaisu silloin, kun tilantarve on muuttavaa tai rakennuksen käyttötarvetta ei voida täysin arvioida pidemmällä aikavälillä. Nopeasti valmistuva tila on edullinen ylläpitää, eikä sen remontointiin tai ylläpitoon tarvitse sitoutua vuosikymmeniksi eteenpäin. Jos rakennukselle ei ole enää käyttöä, se voidaan siirtää muualle ja hyödyntää uudelleen. 

Lue lisää ▼

 

Nopeus on valttia

 

Moduulirakentamisen ansiosta valmiit tilat voidaan pystyttää paikoilleen vain muutamassa viikossa. FM-Haus hoitaa kaiken rakennuksen 3D-suunnittelusta valmistamiseen ja asentamiseen asti. Asiakkaalle jää vain avainten vastaanottaminen. Moduuleista rakentaminen on myös tehokasta, mikä näkyy kokonaiskustannuksissa.

 

Kestää ja muuntautuu

 

Yksi tila voi vuosien aikana toimia esimerkiksi kauppana, palvelutalona tai ravintolana. Lisäämällä tai poistamalla lohkoja rakennusta saadaan muokattua yhä uudelleen. Rakennustapa ei kuitenkaan näy päällepäin ja rakennusten ulkoasu pystytään toteuttamaan täysin asiakkaiden toiveiden mukaiseksi.

 

Sateilta suojassa

 

FM-Hausin rakentamat tilat ovat täydellinen ratkaisu myös silloin, kun halutaan välttyä ikäviltä home- ja sisäilmaongelmilta. Tilat rakennetaan lämpimissä tuotantotiloissa Jokioisten tehtaalla ja suojataan kutistemuovilla kuljetusta varten, jolloin ne eivät pääse altistumaan säälle missään vaiheessa.

Mestarihalli taipuu moneen

 

Tilaa tarvitaan nykyään mitä moninaisimpiin tarpeisiin. Kasvukeskuksissa tilaa on rajoitetusti eikä ihmisillä ole tilaa säilyttää tavaroitaan tai harrastusvälineitään. Samaan aikaan monet yritykset tarvitsevat nopeasti rakentuvia tiloja pystyäkseen vastaamaan asiakkaittensa muuttuviin tarpeisiin. Ratkaisu on FM-Hausin nopeasti rakentuva ja moneen taipuva Mestarihalli. 

Lue lisää ▼

 

Halli joka tarpeeseen

 

Suurelementtirakentamisen edelläkävijänä tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun jokaiseen tilatarpeeseen. Suunnittelemme ja toteutamme puuelementtirakenteiset hallit niin teollisuuden, varastoinnin, kaupan kuin maatalouden käyttöön. Meiltä voit tilata niin kylmän hallin kuin lämpimän tuotantotilan. Hallin koko, muoto, eristys, ulkonäkö ja pintaverhoilumateriaalit ovat kaikki joustavasti räätälöitävissä.

 

Miksi tehdä kaikki itse?

 

Kannamme asiakkaan puolesta vastuun hallin koko suunnittelu- ja tuotantoketjusta. Rakentamisen lisäksi toimitamme tarvittaessa hallin lupadokumentit ja arkkitehtisuunnitelmat. Sisätiloissa valmistetut elementit suojataan sateelta ja tuiskulta myös pystytysvaiheessa.

Toimituspaketti sisältää rakennuksen rungon, kattoristikot, vesikatteen ja ulkoverhouksen. Sopimuksen mukaan halleihin on saatavilla samalla myös lämmöneristeet, ikkunat sekä ovet. Elementtihallit toimitetaan aina asennettuna.

 

Teollisen ei tarvitse tarkoittaa tylsää

 

Suunnittelemme ja toteutamme jokaisen Mestarihallin yksilöllisesti asiakkaan toiveiden perusteella. Miltä sinun Mestarihallisi voisi näyttää? Onko siinä pelti- vai puuverhoilu? Vai ehkä näyttävä kivipinnan rappaus ja isot päätyikkunat?

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinun toiveidesi mukainen tila!

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous!

tai

Varaa ekologinen
vartti myyjämme kanssa!

Miksi me rakennamme puusta?

 

Me ymmärrämme, että meillä on vain yksi maapallo ja meidän kaikkien on pidettävä siitä huolta. Me teemme tilaa, joka on rakennettu puusta, koska se on taloudellisesti ja ympäristön näkökulmasta aidosti kestävä ratkaisu. Me rakennamme puusta, sillä se on ylivoimaisesti paras ja kestävin tapa tehdä viihtyisiä, terveellisiä ja hengittäviä tiloja nopeasti.

Lue lisää ▼

 

Monipuolinen materiaali

 

Puu on materiaalina monipuolinen ja se sopii täydellisesti rakentamiseen. Puuta on helppo työstää – se on yhtäaikaisesti pehmeä, kova, kestävä ja luja. Se myös eristää hyvin ääntä ja se on hyvä lämmöneriste. Puu myös hengittää, jolloin se on erinomainen vaihtoehto kosteushallittuun rakentamiseen.

 

Kestävä ja hengittävä

 

Puu on ainoa 100 prosenttisesti uusiutuva rakennusmateriaali. Puurakentamisen puolesta puhuu myös sen energiaystävällisyys, sillä puun teollisen tuotannon vaatima energiamäärä on vain pieni osa vastaavasta betonin tuotannon kulutuksesta. Puusta rakennetut tilat aiheuttavatkin koko elinkaarensa aikana huomattavasti vähemmän ympäristöhaittoja kuin vastaavat betonista, tiilestä tai teräksestä rakennetut talot.

 

Suomalaista laatua

 

Tiesitkö, että Suomen metsät kasvavat vajaassa 10 tunnissa yhtä paljon puuta kuin koko vuotuisen asuntotuotantomme rakentamiseen tarvittaisiin? Kotimainen puurakentaminen on siis kestävällä pohjalla ja myös tästä syystä puu on meidän valintamme.

Käyttämämme kertopuu tulee Metsäwood Oy:ltä, joka puolestaan saa raaka-aineensa suomalaisilta metsänomistajilta. Kun rakennusmateriaali tulee läheltä, se myös vähentää kuljettamisesta aiheutuvia päästöjä.

 

Hyöty irti hävikistä

 

Tuotannossa syntyvä hävikki saadaan hyödynnettyä tehtaallamme hakettamalla ja käyttämällä ne energiantuotannossa. Naulaiset ja käsitellyt puut kierrätämme yhteistyössä paikallisen ympäristöalan toimijan kanssa.

Tulevaisuuden ratkaisu

 

Tilan tarvetta on vaikea ennustaa, ollaan sitten kasvukeskuksissa tai alueilla, joissa väestö vähenee. Monesti päätöksiä joudutaan tekemään hatarien ennusteiden valossa. Tulevaisuuden tilat ratkaistaankin aivan uudella tavalla. FM-Hausin rakentamat tulevaisuuden tilat muuntautuvat tarpeen mukaan ja niitä voi myös vuokrata.

Lue lisää ▼

 

Siirreltävä ja monikäyttöinen

 

Tulevaisuuden tilat siirtyvät tarvittaessa uuteen paikkaan. Valmistamamme yksi- tai kaksikerroksiset tilaratkaisut kestävät useitakin siirtoja, joten ne ehtivät elinikänsä aikana palvella tarvittaessa monissa eri kohteissa. Yksi tila voi vuosien aikana toimia esimerkiksi kauppana, palvelutalona tai ravintolana. Lisäämällä tai poistamalla lohkoja rakennusta saadaan muokattua yhä uudelleen.

 

Vuokraamisen helppous

 

Tulevaisuuden tilat ei välttämättä edellytä massiivisia investointeja, vaan ne vuokrataan juuri siksi aikaa, kun on tarve. Vuokraaminen on huoletonta monesta näkökulmasta, sillä se ei vaadi suuria investointeja, pitkää rakennuttamisprosessia eikä vaikeaa tulevaisuuden ennakointia.

Vuokraaminen ei tarkoita, että pitäisi tyytyä johonkin olemassa olevaan ja että palvelut pitäisi sovittaa tietyn mallisiin seiniin. Meiltä voit vuokrata kokonaisen rakennuksen, joka on suunniteltu juuri sinun tarpeeseesi. Ja mikä parasta – sitä voi matkan varrella muuttaa, laajentaa tai vaikka siirtää kokonaan uuteen paikkaan.

Koska tulevaisuutta on vaikea ennustaa, kannattaakin siirtyä tulevaisuuden ratkaisuihin.

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous!

tai

Varaa ekologinen
vartti myyjämme kanssa!

FM-Haus Oy
Pellilänkolmiontie 8
31600 JOKIOINEN
puh. (+358) 3 424 9100

Tietosuojaseloste