Referenssit

Kaupat ja myymälät

 

Ihmiset odottavat ruokakaupalta entistä kattavampaa tuotevalikoimaa ja monipuolisia oheispalveluja. Me teemme rakennuksia, jotka ovat viihtyisiä ja joissa on tilaa moderneille palveluille kuten salaattibaarille, paistopisteelle ja kahvilalle. Teemme tilaa, jossa sinä voit palvella asiakkaitasi parhaalla mahdollisella tavalla. Meihin luottavat jo maamme suurimmat päivittäistavaraketjut. Mikset sinäkin?

Päiväkodit ja koulut

 

Me FM-Hausilla uskomme, että lapsissa ja nuorissa on tulevaisuus. Meidän aikuisten vastuulla on tarjota jokaiselle turvallinen ympäristö leikkimiseen, kasvamiseen ja oppimiseen. Me rakennamme tiloja, jotka ovat nykyaikaisia, viihtyisiä ja ennen kaikkea terveellisiä. Rakennamme tiloja, joita on helppo laajentaa, pienentää tai muokata tarpeen mukaan.

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous!

tai

Varaa ekologinen
vartti myyjämme kanssa!

Terveydenhuollon tilat

 

Nopeus on valttia. Niin terveydenhuollossa kuin rakentamisessa. Me rakennamme monipuolisia tiloja terveydenhuollon vaativiin tarpeisiin. Tilat voivat olla väliaikaisia tai pidempiaikaisia ratkaisuja. Tärkeintä on tehdä tiloja, joissa henkilökunta voi hyvin ja asiakkaat saavat laadukasta hoitoa.

Ravintolat

 

Kansainvälisellä konseptilla toteutettu pikaruokala tai yksilöllisesti valmistettu huippuravintola? Onnistuu! Me FM-Hausilla teemme viihtyisiä ja toimivia tiloja erilaisten makuelämysten ja nykyaikaisten asiakaskokemusten tuottamiseen. Herkullisista referensseistämme löydät niin Naantalin vierasvenesataman kuin McDonalds´in.

Maneesit

 

FM-Haus valmistaa tilavia, turvallisia ja kestäviä maneeseja ratsastajien ja hevosten tarpeisiin. Jokainen toimittamamme maneesi suunnitellaan ja toteutetaan yksityiskohtaisesti. Palveluumme kuuluu koko paketti rakennusluvista, suunnitteluun ja puuelementtien pystyttämiseen.

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous!

tai

Varaa ekologinen
vartti myyjämme kanssa!

Teollisuus- ja varastotilat

 

Tarvitsetko tilaa tuotannolle tai varastointiin? Tai ehkä molempiin? Me teemme valmista tilaa teollisuuden tarpeisiin, jotta asiakkaamme voivat toimia ja tuottaa tehokkaasti. Eikä teollisen tarvitse tarkoittaa tylsää. Katso vaikka millaisen tilan valmistimme Massi Kuljettimet Oy:lle.

Tilaa tarpeen mukaan

 

Etkö löytänyt tarvitsemaasi tilaa referenssiemme joukosta? Ei hätää, sillä me valmistamme tilaa tarpeidesi mukaan. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä juuri sinun toiveidesi mukainen kokonaisuus!

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous!

tai

Varaa ekologinen
vartti myyjämme kanssa!

FM-Haus Oy
Pellilänkolmiontie 8
31600 JOKIOINEN
puh. (+358) 3 424 9100

Tietosuojaseloste