S-Market Piikkiö

Tänään Kaarinassa, huomenna Piikkiössä

 

Turun Osuuskaupassa lyötiin kaksi kärpästä yhdellä iskulla FM-Haus Oy:n siirrettävän ja muunneltava moduuliratkaisun ansiosta.

– Kaikki lähti liikkeelle, kun päätimme purkaa Kaarinan vanhan Prisman ja rakennuttaa tilalle uuden myymälän, Turun Osuuskaupan konseptipäällikkö Jussi Virtanen sanoo.

Alueen päivittäistavarapalveluiden säilyttämiseksi paikalle päätettiin tuoda purku- ja rakennustöiden ajaksi väliaikainen kaupparakennus.

– Samaan aikaan ryhdyimme miettimään myös Piikkiön S-Marketin uudistamista. Siitä syntyi idea, että rakennus voisi palvella ensin väliaikaiskauppana ja Prisman valmistuttua siitä tehtäisiin pysyvä kauppa Piikkiöön.

FM-Hausin kanssa toteutettu ratkaisu oli ilmeisen onnistunut, sillä Virtasen tiedon mukaan alueen asukkaat ovat olleet tyytyväisiä väliaikaiskauppaan.

– Prisman asiakaskunta on sen verran suuri, että heidän palvelematta jättämisensä olisi ollut merkittävä menetys meille myös taloudellisesti.

Siirrettäväksi suunniteltu

 

FM-Hausin toimittama väliaikainen kaupparakennus ehti palvella Kaarinassa yli vuoden ajan.

– Kun Prisman avajaiset oli vietetty, FM-Hausin työntekijät palasivat valmistelemaan moduulirakennuksen siirtoa. Yllätyimme siitä, miten näppärästi kaikki kävi. Kaupan siirtäminen ei ole mikään pieni operaatio, mutta he pysyivät hienosti kaikissa aikatauluissa, Virtanen sanoo.

Ennen kuin Piikkiön S-Marketin avajaisia päästiin viettämään, FM-Haus teki rakennuksen julkisivuun pieniä muutoksia.

– Sisääntuloa, kulkuluiskia ja julkisivua paranneltiin hieman. Kyseessä on pysyvä kauppa, joten halusimme, että se istuu uuteen ympäristöönsä mahdollisimman hyvin.

Turun Osuuskaupassa arvostetaan erityisesti FM-Hausin terveellistä ja turvallista rakennustapaa.

– FM-Haus rakentaa kaikki moduulit sisällä lämpimissä ja kuivissa olosuhteissa. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että henkilökuntamme voi työskennellä tiloissa, joissa ei ole ongelmia kosteuden tai ilmanlaadun kanssa. Ja tietysti haluamme, että kauppa on viihtyisä ja turvallinen myös asiakkaillemme.

S-Market Piikkiö

 

  • Päivittäistavarakauppa
  • Yksilöllisesti valmistettu Mestarimoduuli vuonna 2019
  • Materiaali: Puurakenteinen
  • Neliöt: 1173
  • Sijainti: Piikkiö
  • Rakennuttaja: Turun Osuuskauppa

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous!

tai

Varaa ekologinen
vartti myyjämme kanssa!

FM-Haus Oy
Pellilänkolmiontie 8
31600 JOKIOINEN
puh. (+358) 3 424 9100

Tietosuojaseloste