Nousiaisten päiväkoti

Nousiaisiin terveellinen tila leikille ja kasvulle

 

Kun Nousiaisissa huomattiin, että vanha päiväkoti kärsi sisäilmaongelmista, tuli kunnassa kiire järjestää lapsille uudet tilat.

– Moduulirakentaminen ja sen edut olivat meille jo tuttua eri kohteisiin tutustumisen kautta, joten halusimme hyödyntää sitä myös uuden päiväkodin rakennuttamisessa, Nousiaisten kunnan tekninen johtaja Jarmo Rauvola sanoo.

– Muilta kunnilta saamiemme palautteiden perusteella varmistuimme siitä, että moduulirakentaminen on tulevaisuuden juttu ja meidänkin kannattaa panostaa siihen entistä enemmän.

Kilpailutus käytiin kahdessa vaiheessa ja lopulta päiväkodin toimittajaksi valittiin FM-Haus Oy.

– FM-Hausin yksi suurimmista eduista on, että he tarjoavat tilaratkaisuja joka tarpeeseen. Me ostimme tilan omaksi, mutta heiltä voi myös vuokrata rakennuksen, Rauvola tietää.

 

Suosituksen arvoinen

 

Sopimuspapereiden allekirjoittamisesta ehti kulua vain neljä kuukautta, kun lapset ja päiväkodin henkilökunta pääsivät muuttamaan uusiin tiloihin.

– Poikkesin juuri päiväkodissa katsomassa miten lapset ja henkilökunta ovat kotiutuneet. Kehuja tuli kovasti ja mikä tärkeintä, ketään ei kärsi hengenahdistuksesta tai epämääräisestä yskästä. Lapsilla on nyt terveelliset tilat leikkiä ja kasvaa, Rauvola sanoo tyytyväisenä.

Kooltaan uusi päiväkoti on edeltäjäänsä pienempi, mutta muunneltavuutensa puolesta tila on ottanut aimo harppauksen eteenpäin.

– Moduulirakentamisessa on se iso etu, että tiloja voi laajentaa, muunnella ja jopa siirtää helposti. Tulevaisuuden ja syntyvyyden ennustaminen on haastavaa, joten nämä ovat tärkeitä ominaisuuksia.

Nopeasta toimituksesta vaikuttunut Rauvola kertoo olevansa valmis suosittelemaan FM-Hausin tilaratkaisuja myös kollegoilleen.

– Mielelläni kyllä kehun FM-Hausia, jos joku naapurikunnan työntekijä soittaa ja kysyy, millainen projekti uuden päiväkodin rakennuttaminen oli.

Nousiaisten päiväkoti

 

  • Päiväkoti
  • Materiaali: Moduulirakenteinen, puurakenteinen
  • Neliöt: 310
  • Sijainti: Nousiainen
  • Rakennuttaja: Nousiaisten kunta

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous!

tai

Varaa ekologinen
vartti myyjämme kanssa!

FM-Haus Oy
Pellilänkolmiontie 8
31600 JOKIOINEN
puh. (+358) 3 424 9100

Tietosuojaseloste