Burger King Muurala

Moderni pikaruokaravintola on puurunkoinen halli

 

Moderni ja tyylikäs Burger King Muurala on uusi pikaruokaravintola Espoossa. Näyttävän virtaviivaisesta rakennuksesta ei ensimmäisenä tule mieleen halli.

– Olemme olleet tyytyväisiä. Kohde valmistui ajallaan, ja saimme kaiken, mitä tarvitsimme. Valmis paketti toimi oikein hyvin, Sami Asumus Rakennus K. Karhu Oy:stä sanoo.

Mestarihalli-elementeistä valmistettu rakennus onkin hyvä esimerkki siitä, miten monipuolisesti Mestarihalli toimii. Puurunkoiset hallielementit on rapattu kivipinnan näköisiksi. Mestarihalli on monikäyttöinen konsepti, joka toteutetaan aina yksilöllisesti.

– Meillä ei ole valmista mallistoa, vaan kaikki tehdään asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan, kertoo myyntipäällikkö Tenho Räisänen FM-Hausista.

Burger King Muuralassa FM-Haus valmisti seinä- ja kattoelementit valmiiden piirustusten pohjalta.

– Voin suositella Mestarihallia. Positiivisinta oli palvelualttius. Mikään ei ollut mahdotonta, vaan kaikesta sovittiin joustavasti. Tämä oli helppoa kaupankäyntiä, Sami Asumus toteaa.

Mestarihallin elementit valmistetaan FM-Hausin tehtaalla Jokioisilla, Kanta-Hämeessä. Kuivaketju on aukoton: kaikki hallielementit valmistetaan tehtaan lämpimissä sisätiloissa.

– Mestarihalli-elementit eivät saa kosteutta edes pystytysvaiheessa, koska jokainen elementti on suojattu muovilla, Tenho Räisänen kertoo.

Burger King Muurala

 

  • Pikaruokaravintola
  • Yksilöllisesti valmistettu Mestarihalli vuonna 2017
  • Materiaali: Puurunko, joka on rapattu
  • Neliöt: 354
  • Sijainti: Espoo
  • Rakennuttaja: www.rakennuskarhu.fi

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous!

tai

Varaa ekologinen
vartti myyjämme kanssa!

FM-Haus Oy
Pellilänkolmiontie 8
31600 JOKIOINEN
puh. (+358) 3 424 9100

Tietosuojaseloste