Jomet Oy / Forssan Yrityskehitys Oy

Hallista ja moduulista valmistui näyttävä teollisuusrakennus

 

Ryhdikäs väritys, nokkelasti sijoitellut ikkunat ja luonnonvalo. FM-Haus rakensi Forssan Yrityskehitykselle teollisuushallin ja toimistotilan Forssaan. Kokonaisuus onnistui upeasti. Tiloissa toimii pakkaus- ja materiaalinkäsittelyratkaisuihin erikoistunut Jomet Oy.

– Yhteistyö sujui saumattomasti, ja asiakkaan tarpeet otettiin hyvin huomioon. Rakennus on kaunis ja näyttävä. Kun pihaan ajaa, näkee heti, että ulkoasua on mietitty. Toimistotilojen lisäksi myös teollisuushalli on valoisa, kuvailee Forssan Yrityskehityksen toimitusjohtaja Maria Jokinen.

Kaksikerroksinen halli valmistui vuoden 2017 lopussa. Toimisto-osa on rakennettu siirtokelpoisena moduulina ja tuotantotila hallina. Toimistotiloista tehtiin helposti muunneltavat siirrettävillä väliseinillä.

– Toimiston paikkaa voi siirtää, esimerkiksi toiseen paikkaan nykyisellä tontilla tai täysin muualle. Siirtokelpoisuus on kätevää, jos täytyy esimerkiksi laajentaa tuotantohallia. Silloin toimistoa ei tarvitse purkaa ja rakentaa uudelleen, ainoastaan siirtää, FM-Hausin toimitusjohtaja Juhani Sjöman kertoo.

Puurakenteinen halli sai peltiverhouksen. FM-Haus saa rakennuttajalta erityiskiitoksen sujuvasta palvelusta. Kokonaisuus valmistui aikataulussaan, ja kysymyksiin vastattiin nopeasti ja selkeästi.

– FM-Hausin osaamiseen ja ammattitaitoon on voinut luottaa. Lisäksi he osaavat selittää rakennustekniset asiat ymmärrettävästi silloinkin, kun asiakkaan oma ymmärrys ei riitä ammattitermistöön, Maria Jokinen kiittää.

Hän suosittelee lämpimästi FM-Hausia.

– Tässä on kysymys paljon muustakin kuin hallista. Toimitila on yrityksen käyntikortti, ja viihtyisät tilat houkuttelevat työvoimaa. Työntekijät arvostavat toimivaa ja viihtyisää työpaikkaa.

Jomet Oy /

Forssan Yrityskehitys Oy

 

  • Teollisuushalli ja toimistotila
  • Yksilöllisesti valmistettu Mestarihalli ja Mestarimoduuli vuonna 2017
  • Materiaali: Puurunko ja peltiverhoilu
  • Neliöt: 2600
  • Sijainti: Forssa
  • Rakennuttaja: www.fyk.fi

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous!

tai

Varaa ekologinen
vartti myyjämme kanssa!

FM-Haus Oy
Pellilänkolmiontie 8
31600 JOKIOINEN
puh. (+358) 3 424 9100

Tietosuojaseloste