Liedon Tuulissuo

Puolessa vuodessa rakennettu halli, jota ei ole tarvinnut korjailla

 

Liedon Tuulissuolla kiiltää useamman peltihallin kokonaisuus. Halleista uusin, lähes 1500 neliön kokoinen uudisosa, on FM-Hausin Mestarihalli. Varastorakennus on osa liki 3000 neliön kokonaisuutta.

Halli saatiin käyttökuntoon ennätysajassa, vain puolessa vuodessa urakan aloittamisesta. Tehokkaan toimitusnopeuden lisäksi halli saa kiitosta huippulaadusta: takuukorjauksia ei ole tarvinnut tehdä, koska mitään korjattavaa ei ole ollut.

– Kaikki meni aivan nappiin alusta asti! Ikinä en olisi uskonut, että halli saadaan näin nopeasti käyttöön. Lisäksi Mestarihalli on osoittautunut toimivaksi. Laatu on priimaa: mikään ei vuoda eikä mistään tuule läpi, sanoo hallin rakennuttaja Peter Klimscheffskij Viikinkihallit Oy:stä.

Mestarihalli toteutti 9 metriä korkean hallin laajenevan yritystoiminnan tarpeisiin. Yksilöllinen halli suunniteltiin tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tilan korkeus ja väliseinien puuttuminen toivat lisähaasteita suunnitteluun.

– Rakennuslujuuslaskelmat olivat haastavia, koska hallissa ei ole väliseiniä, ja ovia on kahdeksan. Osaava FM-Hausin porukka teki kuitenkin hyvää jälkeä, FM-Hausin myyntipäällikkö Tenho Räisänen sanoo.

Hallielementit on rakennettu säältä suojassa FM-Hausin tehtaalla Jokioisilla. Peter Klimscheffskij kävi etukäteen tutustumassa FM-Hausin tuotantoprosessiin.

– Tuotantoketjun toimivuus on aivan huippuluokkaa! Lisäksi oli tärkeää, että Tenho Räisänen kävi jo perustusten tekovaiheessa tutustumassa rakennuspaikkaan Liedossa.

Peter Klimscheffskij sanoo suosittelevansa FM-Hausia ja Mestarihallia vilpittömin mielin.

– Tämä kuulostaa maksetulta mainokselta, mutta ei ole sitä. Halli on komea ja saanut paljon kehuja. Varmasti meidän seuraavankin hallin toimittaa FM-Haus, Klimscheffskij toteaa.

Halli Peter

 

  • Varastorakennus olemassa olevan hallin yhteyteen
  • Yksilöllisesti valmistettu Mestarihalli vuonna 2017
  • Materiaali: Puurunko, jossa peltiverhous
  • Neliöt: 1471
  • Sijainti: Lieto

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous!

tai

Varaa ekologinen
vartti myyjämme kanssa!

FM-Haus Oy
Pellilänkolmiontie 8
31600 JOKIOINEN
puh. (+358) 3 424 9100

Tietosuojaseloste