“Tervetuloa tilamestariksi”
Miksi FM-Haus?

Meillä on selkeä visio siitä kuka me olemme ja mihin olemme matkalla. Ymmärrämme modernin yhteiskunnan haasteita ja olemme nykyaikainen työnantaja. Siksi meille on hakeutunut töihin hyviä tyyppejä ja työyhteisömme on tiivis porukka. Tiedämme, että työt sujuvat tehokkaasti, kun työntekijöitä arvostetaan ja heistä pidetään huolta. Sen vuoksi me kuuntelemme työntekijöitämme ja kannustamme heitä myös pitämään huolta omasta terveydestään muun muassa kannustamalla liikkumaan.

Nopeat toimitukset edellyttävät saumatonta tiimityötä. Siksi me arvostamme jokaisen työpanosta ja meille kaikki työntekijät ovat tärkeitä. Ja tiedostamme, että välillä täytyy pitää hauskaa. Siksi heitämme toisinaan vaihteen vapaalle ja järjestämme useita työporukan yhteisiä tapahtumia. Panostus työntekijöihin on panostus tulevaisuuteen. Me teemme yhdessä tiloja tulevaisuudelle!

Meillä rekrytointi on yksi tärkeimmistä asioista. Haluamme rekrytoinneilla varmistaa, että henkilö sopii yrityskulttuuriimme ja viihtyy tiiviissä työyhteisössämme. Siksi meillä rekrytointi kuuluukin kaikille tilamestareille.

Henna Sjöman
Henna
Sjöman

Ihminen & Yhteisö
puh. +358 50 373 7371

 
henna.sjoman@fm-haus.fi
“Meillä on paras porukka.”

Toivottavasti saamme sinusta uuden tilamestarin meille.