”Tervetuloa
tilamestariksi”

Meille töihin

 
Tervetuloa tilamestariksi!

 

Etsitkö mielenkiintoisia tehtäviä puurakentamisen parissa? Haluatko olla osa tulevaisuutta, jossa pääset tarjoamaan terveellisiä tiloja sekä hyödyntämään rakennusalan parasta osaamistasi?

FM-Hausilla tarjoamme vastaaville mestareille, työnjohtajille, suunnittelupäälliköille, tuotantotyöntekijöille, projektipäälliköille sekä muille alan asiantuntijoille ja tulevaisuuden lupauksille ihanteellisen tukikohdan.

Meillä on sanonta: ”Unohda heikkoutesi, keskity vahvuuksiisi.” Tällä emme tietenkään tarkoita sitä, ettemmekö koko ajan panostaisi omien kehityskohteidemme parantamiseen. Mutta ennen kaikkea uskomme, että jokaisella on omat supervoimansa. Kun pääset keskittymään niihin, saat enemmän irti työstäsi ja myös kehityt paremmin – nimenomaan positiivisen kautta.

Tule asiantuntijaksi yhteisöön, jossa turha byrokratia ja muodollisuus on karsittu pois

 

Olemme tiivis asiantuntijayhteisö, jossa vallitsee mutkaton, avoin ja reilu tekemisen meininki. Olemme jokainen oman erikoisalamme vahvoja osaajia ja luotamme toinen toisiimme. Teemme tiivistä yhteistyötä ja vaalimme hyvää yhteishenkeä. Meillä ei ole kahden kerroksen väkeä, ja huumorinkukka kukkii harva se päivä.

Rennon kulttuurimme rinnalla meillä on korkeat tavoitteet työmme laadulle ja asiakaslähtöiselle palvelulle. Rakennusalan asiantuntijana saat meillä äänesi kuuluviin ja pääset vaikuttaman asioihin. Asiakas- ja työntekijätyytyväisyys sekä aina aikataulussa pysyvät projektimme ovat meille kunnia-asioita.

Sinun ei tarvitse pelätä, että meistä tulisi koskaan hajuton ja mauton korporaatio. Ihmisläheiset arvot ovat ohjanneet meitä alusta asti, ja niistä tulemme pitämään kiinni.

Mikäli nautit työnteosta persoonallisessa ja tiiviissä yhteisössä, voisit sopia erinomaisesta kasvavaan asiantuntijoidemme joukkoon! Luodaan yhdessä juuri sinulle sopiva rakennusalan työpaikka.

Pääset osaksi merkittäviä projekteja, jotka keräävät kiitosta asiakkailta

 

Haluatko päästä toteuttamaan uniikkeja rakennusprojekteja asiakkaillemme ympäri Suomea? Toteutamme jatkuvasti kysyttyjä puuelementtikohteita, joita useimmat eivät päällepäin edes uskoisi elementtirakennuksiksi.

Asiantuntijatiimimme saavat asiakkailtamme eniten kiitosta räätälöidyistä ratkaisuista sekä nopeista ja ketteristä projekteistamme. Millaisia ajatuksia seuraavat esimerkkikohteemme sinussa herättävät?

 
🌲 Pikku-Finlandia

Voitimme Helsingin kaupungin kilpailutuksen Pikku-Finlandian rakentamisesta! Kilpailutuksessa painotettiin ekologisia materiaalivalintoja sekä kiertotalousnäkökulmaa. Toteutamme Pikku-Finlandian, joka toimii Finlandia-talon väistötilana sen 2,5 vuotta kestävän peruskorjauksen ajan. Toteutus tulee olemaan arkkitehtuurisesti näyttävä kohde.

Lue lisää >>

 

🌲 Naantalin vierasvenesatama

Valmistimme veneilijöiden palvelukeskuksen vain kolmessa viikossa kuivissa sisätiloissamme. Vierasvenesatama on tunnettu kohde Naantalissa, jossa on hyödynnetty visuaalista leikittelyä, kuten eri kokoista ylä- ja alakertaa.

Tutustu kohteeseen >>

 

🌲 Meyer

Toteutimme Turun Meyerin telakka-alueelle satoja työntekijöitä palvelevat tilaratkaisut. Uudet toimisto- ja taukotilat ovat helposti muunneltavissa ja siirreltävissä. Samalla niissä on huomioitu tarkkaan sopiva aluesuunnittelu, nykyaikaiset ratkaisut, paloturvallisuus, viihtyvyys ja esteettömyys.

Lue lisää >>

 

Vain taivas on rajana tulevissa rakennusprojekteissamme! Suunnittelemme asiakkaillemme sopivat projektit aina heidän tarpeidensa mukaan. Näin ollen sinun ei tarvitse sovittaa asiakkaan tarpeita meidän tuotantoomme, vaan pääset aidosti luomaan jotain innovatiivista.

Tule työskentelemään ihanteellisiin tiloihin keskelle Suomea – tai valitse joustava etätyö!

 

Toimitilamme sijaitsevat parhaalla mahdollisella paikalla – Jokioisen tuotantotiloihimme on erinomaiset kulkuyhteydet ja maksimissaan 100 kilometrin matka muun muassa pääkaupunkiseudulta, Tampereelta, Turusta, Salosta ja Forssasta. Asiantuntijoitamme työskentelee sekä Jokioisilla että ympäri Suomea etätöissä.

Modernit toimistotilamme Jokioisella tarjoavat houkuttelevan työskentely-ympäristön. Olemme panostaneet etenkin viihtyvyyteen ja monikäyttöisiin tiloihin: voit valita hiljaisen tilan, rauhallisen puhelinkopin, näppärän neukkarin, yhteisöllisen avotilan tai vaikka kahvihuoneen mukavan sohvan päivän työtilanteesi ja tarpeesi mukaan. Meille tärkeintä on, että työntekijämme viihtyvät tiloissamme ja että heillä on ihanteelliset edellytykset työn tekemiseen.

Halutessasi voit myös kutsua asiakkaitamme tutustumaan tuotantoprosessiimme, mikä yleensä onkin heille mielekäs ja vaikuttava kokemus.

Asuinpaikkana Jokioinen on varsin ihanteellinen, sillä alue tarjoaa huikeita tontteja, pääkaupunkiseutua edullisempia asuntoja sekä hyvät kulkuyhteydet minne päin Suomea tahansa!

Saat nauttia työntekoasi ruokkivista eduistamme ja pääset vaikuttamaan

 

Tarjoamme toimistollamme hyvät puitteet pienten lepohetkien pitämiseen ja kohtaamisiin työkavereiden kanssa. Voit esimerkiksi nauttia vapaasti hyvistä kahveista yhteisöllisyyttä lisäävissä taukotiloissamme. Meillä on oikeasti mukava olla töissä, ja panostamme henkilöstölähtöisesti vapaa-aikaan, palautumiseen ja virikkeisiin.

Halutessasi voit hakea mukaan tilamestaritoimikuntaan. Toimikunta valitsee vaihtuvia etuja henkilöstöllemme sekä ehdottaa yhteisiä tilaisuuksia. Olemme muun muassa viettäneet lukuisia kesäjuhlia, pikkujouluja, tarjonneet hierontaa sekä käyntejä kuntokeskukseen. Mitä sinä toivoisit tai ehdottaisit tilamestaritoimikunnalle? Vai haluaisitko hakea kenties itse mukaan?

 
🤩 Tarjoamme kaikille työyhteisömme jäsenille myös kattavat Smartum-liikuntaedut
🤩 Taat käyttöösi puhelinedun (toimistotehtävät)
🤩 Mikäli tarvitset erillistä työkonetta ja työpuhelinta, voit toivoa haluamiasi merkkejä ja malleja
🤩 Ajoittain muistamme henkilöstöämme myös muilla mukavilla yllätyksillä!

 

Työhyvinvoinnin lisäksi pääset halutessasi vaikuttamaan oman osaamisesi kehittämiseen ja toimenkuvaan. Tuemme mielellämme omien vahvuuksien mukaisen toimenkuvan muodostamista. Kokonaan uuteen rooliin siirtyminen talon sisällä ei sekään ole mahdotonta – meillä on esim. siirrytty suunnittelijasta myyntiin sekä edetty assistentista projektipäälliköksi.

Rekrytointivastaavan tervehdys:
Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden tiloja!

 

”Isäni on perustanut FM-Hausin yli 25 vuotta sitten ja hän luotsaa meitä edelleen eteenpäin omalla kunnianhimoisella, mutta mutkattomalla, otteellaan. Olen kulkenut isäni jalan jäljissä pienestä lähtien ja kasvanut osaksi FM-Hausin yhteisöä.

Työkulttuuri on meille sydämen asia. Kulttuurialaakin opiskelleena pääsen ammentamaan osaamista juuri siihen, missä olen vahvimmillani ja minkä koen kaikkein merkityksellisimmäksi: tehtäväni on varmistaa sinulle ja muille tilamestareillemme mahdollisimman hyvä työpaikka.

Viime vuosina olemme enemmän kuin tuplanneet työntekijämäärämme 40:stä 90:een. Puurakenteisten uniikkien elementtirakennusten kysyntä kasvaa vauhdilla, minkä vuoksi tarjoamme yhä useammalle alan ammattilaiselle mahdollisuuden päästä mukaan kasvutarinaamme. Ja pääset todellakin vaikuttamaan – meillä jokaista kuunnellaan ja jokainen otetaan huomioon.

Puurakentamisessa piilee koko alan tulevaisuus. Mikäli haluat olla osa sitä kanssamme, jätä meille avoin hakemuksesi yhteydenottolomakkeen kautta. Keskustellaan pian lisää omista toiveistasi sekä siitä, miten työyhteisömme voisi vastata niihin.”

Toivottavasti saamme sinusta uuden tilamestarin meille.

Henna Sjöman
Henna Sjöman

Työhyvinvoinnin mentori
puh. +358 50 373 7371
henna.sjoman@fm-haus.fi

  • Max. tiedoston koko: 64 MB.
“Meillä on paras porukka.”

Toivottavasti saamme sinusta uuden tilamestarin meille.