“Elementtisuunnittelijaksi
FM-Haus Oy:lle”

Elementtisuunnittelija FM-Haus Oy:lle

Etsimme suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Suunnittelutyö meillä tehdään yhdessä niin, että yhtä rakennusta suunnittelee useampi henkilö samaan aikaan ja jokainen heistä pääsee vastaamaan omasta osa-alueestaan.

Suunnittelijamme on tarkka ja sitoutunut tiimipelaaja, jolla on hyvät ongelmanratkaisukyvyt ja jonka työn laadukkuus säilyy kiireenkin keskellä. Edellytämme suunnittelijoiltamme tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta 3D suunnitteluohjelmiston käytöstä. Kokemus rakenne- ja elementtisuunnittelusta sekä puurakentamisesta katsotaan eduksi.

Suunnittelutiimimme työkielenä on pääsääntöisesti englanti, muu organisaatio työskentelee suomeksi.

FM-Hausin toimistolla työskennellään ekotyön mallilla, missä työn voi tehdä ekologisesti sekä resurssiviisaasti parhaaksi katsomassasi paikassa. Toimipisteemme sijaitsevat Jokioisilla ja Helsingissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtajamme Maria Jokinen, puh. 050 342 4902

Maria Jokinen
Maria
Jokinen

Operatiivinen johtaja
puh. +358 50 342 4902

 
maria.jokinen@fm-haus.fi

FM-Haus Oy on voimakkaassa kasvussa oleva, teollisen puurakentamisen edelläkävijäyritys. Meille tärkeää on henkilöstön tyytyväisyys, mistä vakuutena olemmekin tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Haluamme, että työmme on merkityksellistä ja työntekijämme voivat tuntea ylpeyttä työskentelystään meillä sekä yhdessä saavutetuista tuloksista. Liikevaihtomme on tällä hetkellä noin viisitoista miljoonaa euroa ja työllistämme jo yli 80 tilamestaria.

 

 

“Tervetuloa tekemään tilaa puusta”