“Tilamestariksi viimeistelytiimiin
FM-Haus Oy:lle”

Tilamestariksi viimeistelytiimiin FM-Haus Oy:lle 

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen henkilöä, joka vastaa tulevaisuuden tilojen viimeistelytöistä FM-Hausilla. Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi tilojen maalaus-, listoitus-, kittaus- ja laatoitustyöt. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti tuotantotiloissamme Jokioisilla, missä työskentelemme aamu- ja iltavuorossa.

Toivomme joukkoomme ihmistä, joka on omatoiminen ja sosiaalinen tiimipelaaja. Toisen asteen koulutusta ja kokemus tilojen viimeistelytöistä katsotaan eduksi, kun valitsemme uutta tilamestaria tehtävään.

Yksi Suomen parhaista työpaikoista odottaa sinua, joten hae heti tai viimeistään 23.10.2020 mennessä nettisivuiltamme. www.fm-haus.fi/rekry/

Lisätietoja tehtävästä antaa Henna Sjöman, joka vastaa rekrytoinneista FM-Hausilla, 050 3737 371

Henna Sjöman
Henna
Sjöman

Ihminen & Yhteisö
puh. +358 50 373 7371

 
henna.sjoman@fm-haus.fi

FM-Haus Oy on voimakkaassa kasvussa oleva, teollisen puurakentamisen edelläkävijäyritys. Meille tärkeää on henkilöstön tyytyväisyys, mistä vakuutena olemmekin tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Haluamme, että työmme on merkityksellistä ja työntekijämme voivat tuntea ylpeyttä työskentelystään meillä sekä yhdessä saavutetuista tuloksista. Liikevaihtomme on tällä hetkellä noin viisitoista miljoonaa euroa ja työllistämme jo yli 80 tilamestaria.

 

 

“Tervetuloa tekemään tilaa puusta”