Skip to content

Moduuli mullistaa rakentamisen

Suosimme moduulirakentamista, sillä se on tulevaisuuden rakennustapa.

Rakennamme kaikki tilamme tilaelementeistä eli moduuleista tuotantotiloissamme Jokioisilla. Tilamme rakentuvat CLT- ja rankamoduuleista: Moduulirakentaminen säästää ympäristöä, materiaaleja ja on perinteiseen työmaalla tapahtuvaan rakentamiseen verrattuna huomattavasti nopeampaa ja myös taloudellisempaa. Nopeasti valmistuva tila on edullinen ylläpitää, eikä sen remontointiin tai ylläpitoon tarvitse sitoutua vuosikymmeniksi eteenpäin: jos rakennukselle ei ole enää käyttöä, se voidaan siirtää muualle ja hyödyntää uudelleen.

Kestävää rakentamista 

Lisäämällä tai poistamalla lohkoja rakennusta saadaan muokattua yhä uudelleen, vuosikymmeniä eteenpäin. Moduulirakentaminen ei kuitenkaan näy päällepäin, sillä rakennusten ulkoasu voidaan toteuttaa täysin asiakkaiden toiveiden mukaiseksi.

Säästää euroja ja luontoa

Moduulirakentaminen säästää materiaaleja ja rakentamiseen kuluvaa aikaa, ja on myös tätä kautta ympäristöystävällinen valinta. Tehtaalla suunniteltavassa ja valmistettavassa moduulissa on kaikki – väliseiniä, sisäpintoja ja kiintokalusteita myöten – valmiina, jolloin kallis rakentamisaika työmaalla saadaan minimoitua.

Nopeus on valttia

Moduulirakentaminen on nopeampaa ja tehokkaampaa kuin perinteisempi työmailla tapahtuva rakentaminen. Hoidamme kaiken rakennuksen 3D-suunnittelusta valmistamiseen ja asentamiseen asti – asiakkaalle jää vain avainten vastaanottaminen. Rakennusprosessin sujuvuuteen voi luottaa.

Hyvästit sisäilma- ja homeongelmille

Moduulirakentamisella vältytään ikäviltä home- ja sisäilmaongelmilta. Rakennamme kaikki moduulit lämpimissä tuotantotiloissamme, mikä varmistaa rakennuksen laadun ja terveellisyyden. Puurakenteisten moduulitalojen on todettu olevan sisäilmaltaan ja viihtyvyydeltään erittäin terveellisiä käyttäjilleen.


Kuva: Mikael Linden