Skip to content

Suomalainen perheyritys, joka luottaa puuhun

Olemme vuonna 1996 perustettu suomalainen perheyritys, jonka ydinosaamista on aina ollut puurakentaminen.

Olemme vuosien saatossa kasvaneet ja kehittyneet Suomen johtavaksi puurakentamisen ammattilaiseksi. Tänä päivänä kehitämme kotimaista puurakentamista vastaamaan täydellisesti asiakkaidemme tarpeisiin: Ydinarvoihimme kuuluvat suomalaisuus, ekologisuus, korkea laatu, kustannustehokkuus ja nopeus. Yli 25 vuoden aikana olemme palvelleet jo yli 2000 tyytyväistä asiakasta. 

Suurin voimavaramme on aina ollut osaava henkilöstömme, joka pitää sisällään yli 70 alan ammattilaista. Parasta laatua syntyy, kun koko henkilöstö puhaltaa yhteen hiileen ja nauttii työnteosta.  Vuonna 2019 yrityksellemme myönnettiin ensimmäistä kertaa Great Place To Work -sertifiointi.

Hyvinvoiva henkilöstö on takuu myös valoisalle tulevaisuudelle.

Kasvuharppauksemme ovat 2020-luvulla jatkuneet ja olemme satsanneet erityisesti omaan tuotantoomme. Asiakkaidemme elementit valmistuvat moderneissa sisätiloissamme mutkattomalla tiimityöllä. Näin saamme toteutettua suuriakin kohteita nopeasti, laadusta tinkimättä.

Puurakentamisen tulevaisuus näyttää vahvalta ja se on ajankohtaisempaa kuin koskaan aiemmin: hiilineutraaliustavoitteet, kestävä kehitys ja terveellisyyden vaatimukset rakennuksissa ovat välttämätön kehityssuunta.

Maailma tarvitsee kestävää rakentamista.