Rekry

Miksi FM-Haus?

 

Meillä on selkeä visio siitä kuka me olemme ja mihin olemme matkalla. Ymmärrämme modernin yhteiskunnan haasteita ja olemme nykyaikainen työnantaja. Siksi meille on hakeutunut töihin hyviä tyyppejä ja työyhteisömme on tiivis porukka. Tiedämme, että työt sujuvat tehokkaasti, kun työntekijöitä arvostetaan ja heistä pidetään huolta. Sen vuoksi me kuuntelemme työntekijöitämme ja kannustamme heitä myös pitämään huolta omasta terveydestään muun muassa kannustamalla liikkumaan. 

Nopeat toimitukset edellyttävät saumatonta tiimityötä. Siksi me arvostamme jokaisen työpanosta ja meille kaikki työntekijät ovat tärkeitä. Ja tiedostamme, että välillä täytyy pitää hauskaa. Siksi heitämme toisinaan vaihteen vapaalle ja järjestämme useita työporukan yhteisiä tapahtumia. Panostus työntekijöihin on panostus tulevaisuuteen. Me teemme yhdessä tiloja tulevaisuudelle!  

FM-Haus on valittu Suomen vuoden 2020 kymmenenneksi parhaaksi työpaikaksi pienten organisaatioiden sarjassa.

Avoimet työpaikat

Elementtisuunnittelija

Suunnittelutyö meillä tehdään yhdessä niin, että yhtä rakennusta suunnittelee useampi henkilö samaan aikaan ja jokainen heistä pääsee vastaamaan omasta osa-alueestaan.

Suunnittelijamme on tarkka ja sitoutunut tiimipelaaja, jolla on hyvät ongelmanratkaisukyvyt ja jonka työn laadukkuus säilyy kiireenkin keskellä. Edellytämme suunnittelijoiltamme tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta 3D suunnitteluohjelmiston käytöstä. Kokemus rakennus- ja elementtisuunnittelusta sekä puurakentamisesta katsotaan eduksi.

Suunnittelutiimimme työkielenä on pääsääntöisesti englanti, muu organisaatio työskentelee suomeksi.

FM-Hausin toimistolla työskennellään ekotyön mallilla, missä työn voi tehdä ekologisesti sekä resurssiviisaasti parhaaksi katsomassasi paikassa. Toimipisteemme sijaitsevat Jokioisilla ja Helsingissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtajamme Maria Jokinen, puh. 050 342 4902

FM-Haus Oy voimakkaassa kasvussa oleva, teollisen puurakentamisen edelläkävijäyritys. Meille tärkeää on henkilöstön tyytyväisyys, mistä vakuutena olemmekin tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Haluamme, että työmme on merkityksellistä ja työntekijämme voivat tuntea ylpeyttä työskentelystään meillä sekä yhdessä saavutetuista tuloksista. Liikevaihtomme on tällä hetkellä yli kymmenen miljoonaa euroa ja työllistämme jo yli 80 tilamestaria. Päätoimipisteemme sijaitsee Jokioisilla ja meillä on toimisto myös Helsingissä.

Meillä rekrytointi on yksi tärkeimmistä asioista.

Haluamme rekrytoinneilla varmistaa, että henkilö sopii

yrityskulttuuriimme ja viihtyy tiiviissä työyhteisössämme.

Siksi meillä rekrytointi kuuluukin kaikille tilamestareille.

Työnhakulomake


FM-Haus Oy
Pellilänkolmiontie 8
31600 JOKIOINEN
puh. (+358) 3 424 9100

Tietosuojaseloste