Skip to content

Tulevaisuuden kerrostalot rakentuvat puista

Tarjoamme valmiit rakenneratkaisut monikerroksiseen asuinrakentamiseen.

Olemme ekologisia ja tehokkaita. Rakennamme puiset asuinkerrostalomme moduuleista ja elementeistä sisätiloissa tehtaallemme, mikä tehostaa työtämme, varmistaa laadunhallinnan ja nopeuttaa työmaalla tapahtuvaa toimintaa. Huolehdimme aina myös siitä, että kuivaketju pysyy hallinnassa.  Kustannustehokkaat vakiorakenteemme taipuvat asiakkaidemme tarpeisiin.

Vastaa valtion tavoitteita

Puurakentamista suositaan vahvasti etenkin kaupunkirakentamisessa ja julkisissa hankkeissa. Puurakentamisen edistäminen, tukeminen ja siihen ohjaaminen ovat osa suurempaa valtion ilmasto-ohjelmaa, jonka yhtenä tavoitteena on tehdä Suomesta täysin hiilineutraali vuoteen 2035 mennessä.

Tehokasta rakentamista

Asuinkerrostalojen rakentaminen kanssamme on nopeaa: puuelementtien nostaminen, kiinnittäminen ja asentaminen on kevyempää ja nopeampaa kuin betonisten elementtien kohdalla. Puuelementit myös painavat vähemmän, joten puuelementtitoimituksia tarvitaan huomattavasti vähemmän verrattuna betonielementteihin.

Yli 25 vuoden kokemus

Teollisesta puurakentamisesta on kunnissa vähemmän kokemusta kuin muiden rakennusmateriaalien käytöstä. Olemme alalla kokenut tekijä, joka on toimittanut puurakennuksia jo yli 2000 tyytyväiselle asiakkaalle.


Kuva: Mikael Linden