Skip to content

Rekrytointi

Tule tilamestariksi!

Etsitkö mielenkiintoisia tehtäviä puurakentamisen parissa? Haluatko olla osa tulevaisuutta, jossa pääset tarjoamaan terveellisiä tiloja sekä hyödyntämään rakennusalan parasta osaamistasi?

FM-Hausilla tarjoamme työnjohtajille, suunnittelijoille, tuotantotyöntekijöille, projektipäälliköille sekä muille alan asiantuntijoille ja tulevaisuuden lupauksille ihanteellisen tukikohdan.

Meillä sanotaan: ”Keskity vahvuuksiisi.” Tällä emme tietenkään tarkoita sitä, ettemmekö koko ajan panostaisi omien kehityskohteidemme parantamiseen. Mutta ennen kaikkea uskomme, että jokaisella on omat supervoimansa. Kun pääset keskittymään niihin, saat enemmän irti työstäsi ja myös kehityt paremmin – nimenomaan positiivisen kautta.

Tule asiantuntijaksi yhteisöön, jossa turha byrokratia ja muodollisuus on karsittu pois

Rennon kulttuurimme rinnalla meillä on korkeat tavoitteet työmme laadulle ja asiakaslähtöiselle palvelulle.

Rakennusalan asiantuntijana saat meillä äänesi kuuluviin ja pääset vaikuttaman työhön ja työpaikkaan. Asiakas- ja työntekijätyytyväisyys sekä aina aikataulussa pysyvät projektimme ovat meille kunnia-asioita.

Sinun ei tarvitse pelätä, että meistä tulisi koskaan hajuton ja mauton korporaatio. Ihmisläheiset arvot ovat ohjanneet meitä alusta asti, ja niistä tulemme pitämään kiinni.

Mikäli nautit työnteosta persoonallisessa ja tiiviissä yhteisössä, voisit sopia erinomaisesti kasvavaan joukkoomme!

Pääset osaksi merkittäviä projekteja, jotka keräävät kiitosta asiakkailta

Haluatko päästä toteuttamaan uniikkeja rakennusprojekteja asiakkaillemme ympäri Suomea? Toteutamme jatkuvasti kysyttyjä puuelementtikohteita.

Tiimimme saavat asiakkailtamme eniten kiitosta räätälöidyistä ratkaisuista sekä nopeista ja ketteristä projekteistamme.

Vain taivas on rajana tulevissa rakennusprojekteissamme! Suunnittelemme asiakkaillemme sopivat projektit aina heidän tarpeidensa mukaan. 

Avoimet tehtävät
LVI-asentaja

LVI-asentajana työskentelet arkisin kahdessa vuorossa. Työaika on 40 h viikossa. Työnteko sijoittuu pääasiassa tehtaallemme Jokioisiin mutta tarvittaessa sinulla tulee olla mahdollisuus siirtyä avustamaan työmaille. Työtä tehdään välillä itsenäisesti ja välillä tiimissä. Työaika joustaa projektien ja työtilanteen mukaan. Tervetuloa osaksi monimuotoista ja osaavaa joukkoamme!

LVI-asentajalta vaaditaan

 • LVI-asentajan koulutus
 • Vähintään 3 vuotta työkokemusta LVI-asentajan töistä
 • Voimassa oleva työturvallisuuskortti
 • Vastuullinen työote ja kyky työskennellä itsenäisesti
 • Hyvät tiimityötaidot
 • Ajokortti B

Laita hakemus palkkatoiveineen ja ansioluettelo sähköpostilla: anne.rasanen@fm-haus.fi

Tule mukaan!

Toimitilamme sijaitsevat parhaalla mahdollisella paikalla – Jokioisen tuotantotiloihimme on erinomaiset kulkuyhteydet ja maksimissaan 100 kilometrin matka muun muassa pääkaupunkiseudulta, Tampereelta, Turusta, Salosta ja Forssasta. Asiantuntijoitamme työskentelee sekä Jokioisilla että ympäri Suomea etätöissä.

Modernit toimistotilamme Jokioisella tarjoavat houkuttelevan työskentely-ympäristön. Olemme panostaneet viihtyvyyteen ja monikäyttöisiin tiloihin: voit työskennellä hiljaisessa tilassa, rauhallisessa puhelinkopissa, näppärästi neukkarissa, yhteisöllisesessa avotilassa tai vaikka kahvihuoneen mukavalla sohvalla päivän työtilanteesi ja tarpeesi mukaan. 

Meille voi kutsua myös asiakkaita tutustumaan tuotantoprosessiimme, mikä yleensä onkin heille mielekäs ja vaikuttava kokemus.

Asuinpaikkana Jokioinen on varsin ihanteellinen, sillä alue tarjoaa huikeita tontteja, pääkaupunkiseutua edullisempia asuntoja sekä hyvät kulkuyhteydet minne päin Suomea tahansa!

Saat nauttia työntekoasi ruokkivista eduistamme ja pääset vaikuttamaan

Tarjoamme hyvät puitteet kohtaamisiin työkavereiden kanssa. Halutessasi voit myös hakea mukaan tilamestaritoimikuntaan. Toimikunta valitsee vaihtuvia etuja henkilöstöllemme sekä ideoi yhteisiä tilaisuuksia. Olemme muun muassa viettäneet lukuisia kesäjuhlia, pikkujouluja, tarjonneet hierontaa sekä käyntejä kuntokeskukseen. Mitä sinä toivoisit tai ehdottaisit tilamestaritoimikunnalle? Vai haluaisitko hakea kenties itse mukaan? 

Työhyvinvoinnin lisäksi pääset halutessasi vaikuttamaan oman osaamisesi kehittämiseen ja toimenkuvaan. Tuemme mielellämme omien vahvuuksien mukaisen toimenkuvan muodostamista. Kokonaan uuteen rooliin siirtyminen talon sisällä on myös mahdollista sisäisten rekrytointien kautta.

Avoimet tehtävät
Sähköasentaja, sähkötöiden kärkihenkilö

Sähkötöiden kärkihenkilönä työskentelet yhdessä ja tarvittaessa kahdessa vuorossa erilaisissa projekteissa. Työtä on 40 h viikossa sijoittuen pääsääntöisesti arkipäiviin. Työnteko sijoittuu pääasiassa tehtaallemme Jokioisiin mutta tarvittaessa sinulla tulee olla mahdollisuus työskennellä myös työmaillamme. Työtä tehdään välillä itsenäisesti ja välillä tiimissä. Työaika joustaa projektien ja työtilanteen mukaan. Työtehtäviäsi ovat sähköasennustyöt, tarvikemäärälaskenta, sähkösuunnitelmien tarkastaminen ja töiden organisoiminen yhteistyössä muiden työnjohtajien kanssa Tervetuloa osaksi monimuotoista ja osaavaa joukkoamme!

Sähköasentajalta (kärkihenkilö) vaaditaan

 • Sähköasentajan koulutus
 • Vähintään 5 vuoden työkokemus
 • Kokemus teollisen rakentamisen sähköasennustöistä katsotaan eduksi
 • Suomen kielen taito katsotaan eduksi, englannin kielellä tulee pärjätä hyvin
 • Kärkihenkilön ammattitaitoa
 • Motivoitunutta ja vastuullista työotetta
 • Ajokortti B

Laita hakemus palkkatoiveineen ja ansioluettelo sähköpostilla: anne.rasanen@fm-haus.fi

Avoin hakemus


Kuva: Mikael Linden