Skip to content

Yksi rakennus – monta elämää

Toimitilakohteilta edellytetään vastuullisuutta, ekologisuutta, kestävyyttä ja terveellisyyttä.

Toimitilarakentaminen on murroksessa: Etätyö lisääntyy jatkuvasti, mutta toimitilatarpeet eivät katoa, vaan ne muuttuvat ja elävät jatkuvasti. Käyttäjät tarvitsevat monikäyttöistä ja muunneltavaa tilaa, jossa on terveellistä olla ja työskennellä. Tilojen on tarvittaessa taivuttava nopeasti ja kustannustehokkaasti erilaisiin käyttötarpeen muutoksiin, mihin tarpeeseen puumoduuleista ja -elementeistä toteutetut toimitilat vastaavat.

Muunneltava vaihtoehto

Puumoduuleista koostamamme toimitila on riskitön ja muunneltava kohde. Voit helposti siirtää tai laajentaa kohdettasi tarpeiden mukaan, jolloin saat pidettyä tilan käyttöasteen korkeana.

Nopeampaa kuin perinteinen rakentaminen

Toimitilarakentaminen on nopeaa kotimaisesta puusta valmistetuilla moduuleilla. Rakennamme kohteesi moduulit kuivissa sisätiloissa parhaimmillaan vain viikoissa.

Kestoa vuosikymmenten ajaksi

Puu on monikäyttöinen materiaali, joka kestää aikaa. Ylläpito on helppoa ja vältät korjausremontit parhaimmillaan kymmeniksi vuosiksi eteenpäin. Kotimainen puu on täysin uusiutuva ja ekologinen luonnonvara, josta meillä ei ole Suomessa puutetta.

Kotimaista terveellisyyttä

Kotimainen puu takaa luonnollisen puhtaan sisäilman toimitiloihisi. Kosteusongelmat ja haitalliset kemikaalit jäävät pois, jolloin viihtyvyys on taattu pitkäksi aikaa.

Referenssejä

McDonald’s Suomenoja
Erityistoivein tilattu pikaruokaravintola toteutettiin huippulaatuisena.
    Meyer toimistotila, Turku
    Puurakenteiset moduuliratkaisut modernisoivat telakan tilavuokraustarpeet.


      Kuva: Mikael Linden