Skip to content

Näemme rakennuksillemme aina enemmän kuin yhden käyttötarkoituksen

Elementtirakentamisessa monet perinteisen rakentamisen vaiheet ja riskit jäävät pois.

Tuotamme puurakenteisia puuelementtejä ammattirakentajien tarpeisiin. Rakennuksen osat, elementit, suunnitellaan ja valmistetaan laadukkaissa ja kuivissa tuotantotiloissamme. Käyttämämme puuelementit ovat ekologisempia, kevyempiä ja terveellisempiä kuin esimerkiksi betoni-, tiili- tai teräsrakenteiset elementit. Palvelemme joustavasti ja tarvittaessa räätälöimme elementit aina asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Riskitöntä rakentamista

Elementtirakentaminen on turvallinen valinta. Rakennuksen osat suunnitellaan ja valmistetaan jo etukäteen, joten koko rakennusprosessin sujuvuuteen voi luottaa. Kun ratkaisut ovat vakioituja, ei yllätyksiä synny.

Kustannustehokas ratkaisu

Elementtien valmistuksen jälkeen toimitamme ne säältä suojattuna työmaallesi, jossa ne voidaan asentaa käyttövalmiina paikalleen. Näin rakennusaika työmaalla on lyhyt ja tuo säästöjä, eivätkä rakenteet pääse altistumaan sääolosuhteille. Elementtitalo voidaan pystyttää nopeasti mihin vuodenaikaan tahansa.

Terveellinen vaihtoehto

Laadukkaasti toteutetut puuelementit poistavat sisäilmaongelma- ja kosteusriskit, sillä materiaali on hengittävä, luonnonmukainen ja se on käsitelty täysin sääolosuhteilta suojattuna.

Monipuolisuutta ja muunneltavuutta

Elementtitalot sopivat kaikenlaiseen rakentamiseen.  Elementtitalo ei sido kohdetta tiettyyn kokoon tai sijaintiin. Tila on helposti muunneltavissa käyttötarkoituksen muuttuessa, jotta siitä saadaan paras hyöty irti.

Vastuullinen valinta

Puumme on kotimaista raaka-ainetta, tulee läheltä ja jonka riittävyys on taattu. Samalla rakennus sitoo itseensä hiilidioksidia, mitä muut perinteiset rakennusmateriaalit eivät tee.


Kuva: Mikael Linden