Skip to content

Kertakäyttörakentaminen on vanhanaikaista

Yli 25 vuoden ajan olemme yhdessä asiakkaidemme kanssa suunnitelleet kestäviä ja muunneltavia rakennuksia, jotka vastaavat sekä tämän päivän että tulevien vuosikymmenten tarpeisiin. Ekologisuus, suomalaisuus, puurakentaminen, periksiantamattomuus ja jatkuva kehittyminen kuvaavat toimintatapojamme.

Suosimme parasta mahdollista rakennusmateriaalia

Puurakennus on kannattava valinta ympäristön, viihtyvyyden ja taloudellisuutensa vuoksi. Se on kilpailuvaltti, johon vastuulliset rakennuttajat ja Suomen valtio satsaavat voimakkaasti.

Vastaamme alan haasteisiin

Teollinen puurakentaminen vastaa moniin rakennusalan kysymyksiin, sillä teollinen puurakentaminen tarjoaa ratkaisun alan laatu-, tuottavuus- ja ilmastohaasteisiin.

Mullistamme rakentamisen tavat

Moduulirakentamisen lukemattomat hyödyt ovat vakuuttaneet Suomessa niin rakennuttajat, sijoittajat, kestävän kehityksen kannattajat kuin valmiita tiloja käyttävät loppuasiakkaatkin.

Jätämme rakentamisesta riskit pois

Puusta toteutetut elementtikohteet kasvattavat nopeasti suosiotaan, sillä ne tarjoavat rakennuttajille vähäriskisen ja nopean vaihtoehdon toteuttaa muunneltavia ja kestäviä tiloja.

Rakenamme kestävästi ja laadukkaasti

Meillä on vain yksi maapallo, josta meidän on pidettävä yhdessä huolta.


Kuva: Mikael Linden