Skip to content

Omalla lähikaupalla on merkitystä

  FM-Haus Oy rakentaa yhteistyössä Hämeenmaan Kiinteistöt Oy:n kanssa uuden S-Marketin Jokioisille. Pääurakoitsijana toimii FM-Haus ja maanrakennustöistä vastaa Forssan Ympäristöurakointi Oy. FM-Haus ja S-Ryhmä ovat olleet jo pitkään yhteistyössä useiden kauppojen rakentamisessa.

  Puuelementeistä rakentuva kauppa on ekologinen. Puu on uusiutuva rakennusmateriaali, jonka käytöstä FM-Hausilla on jo yli 20 vuoden kokemus. Suomessa puun osuus rakentamisessa on 40 % ja FM-Haus haluaa kasvattaa tätä osuutta entisestään.

  – Puu on loistava materiaali ja on luonnollista suomalaisille, että käytämme meidän puukapasiteettiamme hyödyksi rakentamisessa, FM-Haus Oy:n toimitusjohtaja Juhani Sjöman toteaa.

  Puuelementit mahdollistavat nopean rakentamisen paikan päällä ja elementit valmistetaan Jokioisten tuotantotiloissa valmiiksi, suojassa kosteudelta ja säältä. Ennen kaupan pystytystä tehtävä elementtien kasaus tuotannossa, vähentää myös paikan päällä olevaa rakennusaikaa. Uuden kaupan suunnittelussa lähtökohtina ovat olleet nykyaikaisuus ja energiatehokkuus. Kaupan pihalle tulee myös varaus sähköautojen lataukselle.fm

  Uudessa kaupassa myyntialaa on 1 250 neliötä, kun nykyisessä sitä on 880 neliötä. Kasvava neliömäärä tulee näkymään uudessa kaupassa väljempinä käytävinä ja isompana valikoimana.

  #tilaapuusta
  #tilaatulevaisuudelle

  Asiasta uutisoi myös Forssan Lehti (22.7.2020) pääset lukemaan juttua tästä