Skip to content

Naantalin vierasvenesatama    

Laadukas ja nopea moduulirakennus kolmessa viikossa Naantalin satamaan.

Naantalin vierasvenesatamaan avattu veneilijöiden palvelukeskus valmistui kolmessa viikossa, sillä rakennus koottiin säältä suojassa valmistetuista Mestarimoduuleista. Naantalin Vierasvenesatama Oy:n toimitusjohtaja Miska Pekkola kertoo moduulirakentamisen olleen oikea valinta satamakohteeseen. Moduulirakentamisen nopeus mahdollisti rakennuksen nopean käyttöönoton.

– Uusi rakennus on tiloiltaan suurempi ja nykyaikaisempi kuin vanhat tilat olivat. Rakennuksen lyhyt asennusaika vauhditti sataman uudistustöiden nopeaa etenemistä.

Sataman länsipäässä lähellä Muumimaailmaa sijaitsevaa palvelukeskusta oli kaivattu veneilijöiden keskuudessa jo kauan. Veneilijöiden palvelut ovat Naantalissa olleet aikaisemmin eri puolilla satamaa. – Nyt kaikki palvelut, kuten saunat sekä pesu- ja huoltotilat löytyvät yhdestä rakennuksesta, kertoo Miska Pekkola. Satamarakennuksen yläkerran saunatiloista aukeaa ainutlaatuinen näkymä Naantalin venesatamaan sekä Kultarantaan. Palvelurakennuksessa on myös 100-paikkainen ravintola.